EUCARISTIA DE LA IMMACULADA

El dia 7 de desembre, com cada any, dins de la commemoració anticipada de la diada de la Immaculada, va tenir lloc una Eucaristia amb tots els alumnes al pati de l’escola.
Oficiada per mossèn Josep Lluís Socias ha estat seguida amb respecte i devoció per tots els participants. Primer va fer una breu introducció el professor Albert A. i a continuació, al llarg de la missa, es van ocupar de l’ofertori els/les alumnes del cicle inicial dirigits per les professores Ana i Patricia. El cicle superior, dirigit pel professor Joan, es van encarregar de les pregàries . Finalment els/les alumnes de l’ ESO van redactar les accions de gràcies coordinats pel professor Albert A. Tot això, acompanyat dels cants i la guitarra de la srta. Helena i les fotografies del professor Jordi.
L’equip de Pastoral agraeix un cop més a tots els professors/res, i especialment als tutors i alumnes de 4t d’ ESO, la col·laboració per a què tota la celebració hagi estat reeixida.
El dia 8 de desembre, en Manel Bellmunt va oficiar l’eucaristia del gran dia de l’escola. La capella de l’escola estava plena a vessar i les germanes van renovar els seus vots envoltades per molts/es mestres i moltes exalumnes fidels a continuar venint any rera any.