Viatge de fi de curs de 4t d’ESO i Batxillerat

Els alumnes de 4t d’ESO i de Batxillerat han anat a Euskadi aquest any. El viatge consistia en visitar una localitat cada dia i fer nit a San Sebastian (Donosti).
El viatge comença amb una excursió a Olite, on els alumnes visiten la ciutat i el castell. En acabar de dinar, van fer camí cap a Donosti, on van passar les quatre nits.
Al segon dia es va visitar la costa Basco-Francesa fent aturades a Biarritz, St. Jean de Luz i Hondarribia. Va consistir en un passeig interessant on es va poder gaudir de la visita a les ciutats, esglésies i cases senyorials.
El tercer dia va consistir en la visita a Zumaia, on es va visitar el centre d’interpretació d’Algorri, es van visitar els Flysch i es va fer un passeig en barca.
El quart dia, els alumnes es van desplaçar a Bilbao, no sense abans passar per Gernika a veure el famós mural. En arribar a Bilbao, es va visitar el museu Guggenheim i alguns van aprofitar per visitar també l’estadi de futbol San Mamés.
L’últim dia es va dedicar a la tornada a l’escola, parant a Pamplona per fer una visita a la ciutat abans d’arribar a Barcelona.