Al llarg d’aquesta darrera setmana, i avui dilluns com a colofó final, els nens i nenes de Cicle Inicial han fet diverses activitats relacionades amb el Nadal. El passat divendres van fer les gravacions dels Pastorets. Malauradament, passem tots per una situació difícil, per la qual cosa, hem hagut de reinventar-nos, però els nostres nenes i nenes ho han fet genial. En comptes de fer els Pastorets al teatre i amb públic, aquest cop, ho han fet a l’exterior i sense públic, però això no els ha fet perdre els somriures i la il.lusió.

Avui dilluns, com a sorpresa final, el TIÓ ha cagat!!! Han estat molts dies d’alimentar-lo, i avui en arribar a l’escola, els  havia deixat 4 sobres, un per aula!!! Dins dels sobres hi havia un plànol on els deia on s’havia amagat, de tal manera que els exploradors de 1r i 2n, cadascun amb el seu grup bombolla, han anat a buscar-lo i a picar-lo ben fort.. i finalment… hi ha hagut sorpresa!!!

A continuació us deixem unes quantes fotografies perquè veieu que tot i les mascaretes, els nens i nenes han gaudit el Nadal a l’escola.