Un any més, arriba l’últim dia del 1r trimestre, precedint les tan desitjades vacances de Nadal a Cicle Superior. Però a més a més, aquest any, donem per acabat un trimestre especialment peculiar. Doncs la COVID-19 ens va fer començar un curs ple d’incertesa, pors i noves normes i rutines a les quals tots ens hem hagut d’acostumar, alumnes, mestres, familiars… i que gràcies a un gran esforç hem aconseguit superar i acabar amb més seguretat i ànim per seguir-nos esforçant.

Per tant, avui toca celebrar, per tot l’esforç, per la creativitat, pel positivisme i per les ganes de seguir endavant i perquè puguem seguir venint a l’escola durant tot l’any que ve entrant.

Per això, avui els alumnes del Cicle Superior, adaptant-nos a les noves circumstàncies hem celebrat aquest últim dia amb moltes ganes i il·lusió. Primer amb la tradicional activitat de l’amic invisible, amb un regal prèviament en quarantena, és clar! Tot seguit hem gaudit d’un esmorzar, aquest any individual, però boníssim igual! I per acabar, després d’un esbarjo una mica més llarg, aquest any no podem anar al teatre a festejar, però no ens quedem sense veure, a classe bombolla per descomptat, les actuacions de Nadal, que la passada setmana i amb molta il·lusió igual, tots vam preparar i gravar.

Així us desitgem, un molt bon Nadal a Cicle Superior i aquest any més que mai una bona sortida i entrada en el Nou Any!!