Sortida al Parc de Trànsit 5è Primària

Estem molt contents, per fi els nens i nenes de 5è hem anat d’excursió després de dos anys!!
El dia 21 d’octubre va ser el gran dia, vam anar al Parc de Trànsit de Montjuïc a posar en pràctica la classe d’Educació Vial que ens va fer en Carles, l’agent de la Guàrdia Urbana que va venir a l’escola.
Vam anar en autocar i el trajecte va ser una mica llarg, però va valer la pena. En arribar ens esperaven la Mercè i l’Eusebio, els agents del parc de trànsit. Vam esmorzar i vam repassar les normes de circulació i ens van explicar les activitats que faríem; ens van donar el casc i les bicicletes. Com som grups bombolla, uns van fer un circuit a fora del parc de trànsit i els altres el de l’interior.
A fora hi havia proves amb cons, zig-zag, un pont, una petita carrera, una parada en un cercle… i a dins vam fer de cotxes i vianants en una pista amb senyals, semàfors…
Ens ho vam passar súper bé, va ser molt divertit i emocionant, el temps se’ns va passar volant! Quan ja marxàvem va començar a ploure una mica i vam anar ràpid cap a l’autocar. Va ser molt “guai” recordar aquells moments en autocar cantant i jugant.
La Mercè i l’Eusebio van ser molt amigables. Heu d’anar a provar-ho, és una passada.
Esperem que el curs vinent puguin gaudir els nostres companys com nosaltres, l’experiència va ser molt xula, ens ho vam passar pipa!!!
Nois i noies de 5è A i B