"El refugi de la Dra. Shiva" al Parc del Laberint d'Horta

El passat dimecres 2 de març els nens i nenes de 5è vam anar caminant al Laberint d’Horta, alguns van arribar una mica cansats.

Un cop allà els alumnes de 5èB vam anar amb l’Anna, d’AMB, per començar l’activitat dins del parc, mentrestant 5èA van anar a la zona de pícnic i joc.

El primer que vam fer va ser guardar les nostres motxilles en un «compartiment secret» i de seguida vam entrar al parc per començar l’activitat.

Vam seure a unes escales, l’Anna ens va estar explicant tot el tema del canvi climàtic i allà vam fer un joc de rol. Ens van repartir uns fulls amb dibuixos de diferents persones i ens havíem de posar en el seu lloc, algunes d’aquestes persones tenien algunes discapacitats.

A continuació vam fer grups de quatre i ens van donar uns aparells, amb ells ens va ensenyar a mesurar la humitat, la insolació, el so i la temperatura. Ens vam moure lliures pel parc i vam recollir dades des de diferents punts, després ens vam trobar tots i les vam posar en comú. Vam valorar entre tots que el Parc del Laberint d’Horta és un lloc tranquil, silenciós i amb moltes ombres.

Per acabar vam estendre un mapa d’una ciutat i vam anar posant elements: arbres, bancs, fonts, una pèrgola amb una parra, rampes d’accés… on nosaltres creiem que hi havien d’anar.

Després d’aquesta súper experiència 5èB vam anar a esmorzar amb molta gana i després a jugar al parc, fins que van arribar els companys de 5èA de fer ells l’activitat.

Llavors vam dinar per separat, a la zona de pícnic, 5èA i 5èB i una vegada va acabar tothom van entrar de nou al Parc del Laberint… aquest cop ens vam endinsar dins el laberint i ens ho vam passar molt bé. Una vegada vam sortir tots i vam acabar, vam tornar cap a l’escola súper contents.

El més important va ser que vam gaudir moltíssim i ens ho vam passar pipa!!!

Hugo, Laia, Sergi, Carla i alumnes de 5è