PROJECTE PRIMÀRIA

La setmana passada els alumnes de primària vam dur a terme el projecte amb el lema «La Terra casa de tothom, cuidem-la!».
Durant la setmana cada cicle es va centrar en una temàtica diferent que explicarem tot just a continuació.
Al Cicle Inicial vam treballar l’aigua com a bé essencial. Hem portat a cap diferents experiments, hem estudiat el cicle de l’aigua urbà i natural, hem conegut la importància dels embassaments, qui eren les aiguaderes… En definitiva, el paper que té l’aigua a les nostres vides.
Al Cicle Mitjà hem treballat el respecte als animals i com el canvi climàtic els afecta. Hem conegut la llista d’animals en perill d’extinció i les mesures que podem fer per frenar aquesta situació i evitar el punt de no-retorn.
Al Cicle Superior hem hem dut a terme uns tallers de les diferents àrees amb relació a aquesta temàtica: català, castellà, matemàtiques, coneixement del medi, arts… A més a més, hem dut a terme una recerca referent a allò que més els ha cridat l’atenció en petits grups intercicle. Durant aquests dies, paral·lelament, també hem anat pintant un mural al pati de colors – racó de la calma.
Com a cloenda del projecte, divendres vam fer una sortida per recollir residus i reciclar-los a la platja.
A continuació, els deixem un petit recull de les fotografies realitzades durant la setmana.