En Sergi Hervàs, alumne de 2n de Batxillerat, guanyador del RETO EAE & GLOVO 2022

L’alumne de 2n de Batxillerat de la nostra escola Sergi Hervàs ha estat el guanyador del primer premi en l’àmbit d’ADE del  Reto EAE & Glovo 2022. Work to change our future   promogut per l’EAE Business School i l’empresa Glovo.

Aquest repte anava dirigit a estudiants de 2n de Batxillerat o de darrer curs de Cicles Formatius de Grau Superior de centres educatius de tota Catalunya. La semifinal va tenir lloc entre els dies 4 i 8 d’abril i els alumnes seleccionats, entre ells en Sergi, van participar en el Business Challenge del dia 30 d’abril.

En el Business Challenge van participar 15 equips en dues categories: 7 equips en el Repte Gestió i Finances Glovo (relacionat amb el grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE)) i 8 en el Repte Marketing Glovo (relacionat amb el Grau en Marketing, Comunicació i Negocis Digitals). Els equips van participar en una activitat de cooperació i competició utilitzant la metodologia de hackathon gamificat amb metodologia CiBUC (Basada en Intel·ligència (Artificial) Col·lectiva i Design Thinking) bàsica.

L’equip de la nostra escola estava format per un alumne, en Sergi, un professor de l’escola, en Xavier Queralt, i una alumna i un professor d’EAE que van fer les feines de write controller i time controller respectivament.

Al principi de la sessió els representants de l’empresa Glovo van llançar un desafiament empresarial que els equips van haver d’afrontar amb les seves propostes, analitzant el problema plantejat, proposant una solució i aportant una visió econòmica dels possibles resultats per recolzar la viabilitat del projecte. La proposta havia de ser innovadora i respondre a criteris de claredat, creativitat i impacte.

Acabada la fase de desenvolupament de les propostes, els alumnes participants van tenir 2 minuts per presentar-les en una presentació tipus “elevator pitch”.

Valorades les diferents exposicions, per votació de tots els presents la proposta d’en Sergi va ser escollida com la millor en la categoria d’ADE i va rebre el premi d’una beca del 100% del valor del 1r curs del grau d’ADE o Marketing que vulgui cursar a EAE Business School en el curs 2022-2023.

Enhorabona Sergi i moltes felicitats per la teva bona feina durant aquests anys a la Immaculada que s’han plasmat en aquest èxit que, sense dubte, inaugura una carrera d’èxits en tot allò que vulguis emprendre.

Moltíssimes felicitats!!!.