Diada de Sant Jordi

L’alumnat de secundària i batxillerat de l’escola va celebrar la diada de Sant Jordi amb un seguit d’activitats relacionades amb la llengua i la cultura.

La literatura oral va ser la protagonista de les activitats programades per a 1r d’ESO amb les rondalles d’aquí i d’allà que va explicar la narradora de contes Rosa Pinyol. I, com ja és habitual en aquestes dates, els alumnes de 1r van tenir un record per als avis que viuen en residències, als quals van dedicar punts de llibre amb motius de la diada.

Els alumnes de 2n van apadrinar per una estona els alumnes més petits de la casa i els van explicar contes i rondalles.

Els alumnes de 3r, 4t i batxillerat van fer una sortida cultural pel centre de Barcelona.

Però potser una de les activitats més esperades de la diada era conèixer els guanyadors i guanyadores dels Jocs Florals. Després d’hores de dedicació en la creació dels escrits, per fi havia arribat el moment de saber quines havien estat les millors composicions en cada categoria. El teatre de l’escola, la sala Anna Monereo, es tornava a obrir després del llarg parèntesi de la pandèmia per acollir la cerimònia de lliurament dels premis dels nostres Jocs Florals i gaudir conjuntament de la literatura. L’enhorabona a tots els guanyadors i guanyadores!

Aquí teniu el recull de textos guanyadors.

TEXTOS GUANYADORS